Food to Die For

Food to Die For Patricia Cornwell


Compartilhe


Food to Die For


Secrets from Kay Scarpetta's Kitchen




How better to unwind from prodding the dead all day than to feed living, breathing friends and relatives? Bestselling mystery author Patricia Cornwell's Food to Die For: Secrets from Kay Scarpetta's Kitchen offers favorite recipes from the intrepid medical examiner (Cornwell's series heroine), Scarpetta's colleagues Marino and Rose, niece Lucy and various restaurants. Marlene Brown, Cornwell presents dishes from her mystery titles, preceded by brief relevant excerpts from each one. Italian sausage pizza from Postmortem is followed by 28 more feasts, including Pollo al Limone (shared by Scarpetta and Wesley Benton as they tracked a New York serial killer on Christmas) and Marino's Breakfast Bagel Sandwich from Point of Origin. Sections on olive oil, pasta and tomatoes, lists of the contents of Kay's pantry and freezer and 40 full-color photographs vivify her culinary secrets.

Edições (1)

ver mais
Food to Die For

Similares


Resenhas para Food to Die For (1)

ver mais
Sobre Food to Die for....
on 14/7/11


Kay Sacapetta é uma Médica Legista chefe do departamento de Medicina Legal do distrito de Virgínia (Washington). De ascendência italiana, Kay adora cozinhar e o faz muito bem. Ela cozinha quando está triste... cozinha quando está feliz... cozinha quando precisa concatenar os pensamentos a respeito de alguma investigação... cozinha quando precisa refletir... cozinha para fazer um mimo para a sobrinha Lucy... cozinha para acalmar os ânimos de seu melhor amigo, o agitado Tenente Marino. ... leia mais

Estatísticas

Desejam1
Trocam
Informações não disponíveis
Avaliações 4.0 / 1
5
ranking 0
0%
4
ranking 100
100%
3
ranking 0
0%
2
ranking 0
0%
1
ranking 0
0%

0%

100%

Sora
cadastrou em:
14/07/2011 12:41:32

Utilizamos cookies e tecnologia para aprimorar sua experiência de navegação de acordo com a Política de Privacidade. ACEITAR