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American Cuisine: And How It Got This Way (English Edition)
Paul Freedman
Ano:2019
/ Páginas:475
9781631494635
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Liveright
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4.5
A História do Sabor
Paul Freedman
Ano:2009
/ Páginas:368
9788573598483
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Senac
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112 leitores
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The Origins of Peasant Servitude in Medieval Catalonia
Paul Freedman
Ano:2004
/ Páginas:284
9780521548052
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Cambridge University Press
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Out of the East
Paul Freedman
Ano:2008
/ Páginas:290
9780300211313
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Yale University Press
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Out of the East
Paul Freedman
Ano:2009
/ Páginas:275
9780300151350
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nao informado
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Ten Restaurants That Changed America
Paul Freedman
,
Danny Meyer
Ano:2016
/ Páginas:560
9780871406804
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Liveright
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1 leitores
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Last Things
Caroline Walker Bynum
,
Paul Freedman
Ano:2021
/ Páginas:363
9780812217025
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University of Pennsylvania Press
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Food in Time and Place - The American Historical Association Companion to Food History
Paul Freedman
,
Joyce E. Chaplin
,
Ken Albala
Ano:2014
/ Páginas:360
9780520277458
|
University of California Press
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